25.3 C
Athens

Κιάερ για Έρικσεν: Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα, θέλω πάντα να βοηθώ τους γύρω μου

Η έννοια του αρχηγού στριμωγμένη πάνω του. Ο Σίμον Κιάερ δεν φοράει απλά το περιβραχιόνιο της εθνικής Δανίας. Το τιμάει, το πονάει και στο τέλος της ημέρας το βάζει πάνω από οποιοδήποτε δικό του όφελος.

Σε κάθε του τοποθέτηση μετά το δυσάρεστο συμβάν του περασμένου Σαββάτου και την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο χορτάρι του Πάρκεν, μιλάει όπως αρμόζει σε έναν αρχηγό. Με σεβασμό και μπόλικη προσωπικότητα.

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη «μάχη» της Δανίας με τη Ρωσία για ένα εισιτήριο στους «16» του Euro θυμήθηκε τα όσα συνέβησαν στις 12 Ιουλίου και τόνισε ότι εκείνη η μέρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, για πολλούς λόγους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός των Δανών:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την ημέρα. Ο Κρίστιαν πλέον είναι καλά, είναι με την οικογένειά του και χρειάζεται λίγο χρόνο. Αντιδράσαμε όλοι μας ως ομάδα, ο καθένας όπως είναι σωστό και βάσει της προσωπικότητάς του. Μόνο περηφάνια μπορώ να αισθάνομαι για το πώς τα καταφέραμε όλα.

Θέλω να βοηθώ τους γύρω μου, να κάνω τον εαυτό μου διαθέσιμο. Ως ομάδα κάναμε πολλές συζητήσεις, εστιάσαμε στα μικρά πράγματα κι επίσης στο τι συνέβη την τελευταία εβδομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς