19.2 C
Athens

Η Αθηνά του «Power of Love» έκανε -ξανά- ερωτική εξομολόγηση στον Δώρο (pic)

«Θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η ερωμένη σου, η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου», επεισόδιο… χιλιοστό

Κι όμως το ζευγάρι του Power of Love «Αθηνά-Δώρος» είναι ακόμα μαζί και μάλιστα αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις της Αθηνάς Χρυσαντίδου είναι ακόμα πολύ ερωτευμένο.

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έκανε -τι πρωτότυπο- δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της, Δώρο Παναγίδη!

Η πρώην παίκτρια του Power of love έγραψε στο instagram της: «Ερωτας είναι το απαραίτητο του άλλου, τα μάτια που βυθίζονται, το δέρμα που ηλεκτρίζεται στο άγγιγμα. Έρωτας είναι το σε θέλω πιο πολυ απ’ όσο σε έχω ! ? #myman #myking» και δημοσίευσε μία φωτογραφία τους, στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι μέσα στη θάλασσα.

Σα να λέμε είναι η…. εκατομμυριοστή εξομολόγηση τύπου «θέλω να είμαι η κολλητή σου, ο κολλητός σου, η ερωμένη σου, η γκόμενά σου, θέλω να είμαι η μαμά σου, ο μπαμπάς σου, το παιδί σου, η γυναίκα σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου, θέλω να είμαι τα πάντα σου», που είχε εκστομίσει μέσα στο ριάλιτι, δημιουργώντας αίσθηση και κατακτώντας με το… σπαθί της την πρώτη θέση στα ελληνικά hashtag του twitter, με τις θεϊκές ατάκες των χρηστών.

Θυμηθείτε το (από το 2:12 και μετά):

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς