17.8 C
Athens

Γκριεζμάν: Μας επηρέασε ο κόσμος, το χορτάρι και η ζέστη

Η Γαλλία «στραβοπάτησε» απέναντι στην Ουγγαρία (1-1) μπροστά στην κατάμεστη Πούσκας Αρίνα της Βουδαπέστης και ο Αντουάν Γκριεζμάν τα έβαλε με τον… κόσμο, το χορτάρι και τις κλιματικές συνθήκες στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας.

Οι «τρικολόρ» έσωσαν τον βαθμό χάρη στην εκτέλεση του άσου της Μπαρτσελόνα 20 λεπτά πριν το φινάλε, δεν κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της μαχητικής Ουγγαρίας και δεν έχουν διασφαλίσει ακόμη την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτό θα επιδιώξουν να κάνουν στο ντέρμπι της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Πορτογαλία που επίσης «καίγεται» για βαθμούς.

Η ομάδα του Ντεσάμπς δε θύμισε σε τίποτα την εμφάνιση στο Μόναχο απέναντι στους Γερμανούς και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και περίεργα παράπονα από τη Βουδαπέστη.

Εντύπωση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γκριεζμάν, που δεν θέλησε να αποδεχθεί την ισοπαλία, αποδίδοντας ευθύνες στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι, τον κακό -κατά τη γνώμη του- αγωνιστικό χώρο και την υπερβολική ζέστη.

«Δεν έχουμε συνηθίσει ακόμα την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο και μας επηρέασε η ατμόσφαιρα. Το ματς έγινε δύσκολο με την παρουσία των οπαδών. Δεν προσαρμοστήκαμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά ξηρός. Και από πάνω είχαμε και την έντονη ζέστη» είπε ο διεθνής άσος των Μπλαουγκράνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς