20.7 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Οριστικά χωρίς τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό του Καναδά

Μετά την μεγάλη πρόκριση των Μπακς στους τελικούς της Ανατολής για πρώτη φορά μετά το 2019 το Μιλγουόκι πανηγυρίζει, Γιάννης και Θανάσης κοιτούν προς το όνειρο του δαχτυλιδιού στο NBA και η εθνική μας ομάδα θα πορευθεί -οριστικά πλέον- χωρίς τα δύο αδέρφια στο κρίσιμο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Βικτώρια του Καναδά.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο γνώριζε ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να υπολογίζει σε Γιάννη και Θανάση, δεδομένου του απαιτητικού προγράμματος των play-offs του NBA, και πλέον μετά τις δεδομένες απώλειες των Ιωάννη Παπαπέτρου και Νικ Καλάθη θα στερηθεί των υπηρεσιών και των δύο «Ελαφιών» που θα κυνηγάνε το όνειρο στα παρκέ της Αμερικής.

Η σειρά των τελικών στην Ανατολή μπορεί να κρατήσει μέχρι και τις 5 Ιουλίου και ευχή όλων μας είναι οι Μπακς των Αντετοκούνμπο να συνεχίσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και τους τελικούς των play-offs.

Θυμίζουμε ότι το Προολυμπιακό τουρνουά ξεκινά στις 30 Ιουνίου με την εθνική Ελλάδας να αντιμετωπίζει αρχικά τον Καναδά και στη συνέχεια την Κίνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς