24.5 C
Athens

Νετς – Μπακς 111-115: Επικός Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στους τελικούς της Ανατολής! (vid)

Οι Μπακς συνεχίζουν να ονειρεύονται! Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και άξιο συμπαραστάτη τον Κρις Μίντλετον υπέταξαν σε ένα συγκλονιστικό ματς τους Νετς και συνεχίζουν στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας

Και τώρα φέρτε του(ς) τα δαχτυλίδια! Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγραψαν ιστορία, υπέταξαν με 4-3 τους Νετς σε μία μπασκετική τιτανομαχία στο Μπρούκλιν και θα βρεθούν για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια (2019, 2021) στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας στο NBA με φόντο την… κούπα.

Τελικό σκορ 115-111 με νίκη στην παράταση, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ αρνήθηκε δις να παραδώσει τα όπλα.

Ο «δικός μας» Γιάννης ήταν επικός. Δεν βάζουμε καμία σάλτσα. Έπαιξε 50 λεπτά, βάζοντας 40 πόντους με 8/14 βολές, 2/6 τρίποντα και 13/18 δίποντα, ενώ παράλληλα μάζεψε 13 ριμπάουντ και μοίρασε πέντε ασίστ, οδηγώντας μαζί με τον άξιο συμπαραστάτη Κρις Μίντλετον (23π.) τους Μπακς στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας πετυχαίνοντας το μοναδικό «break» στην απίστευτη σε εξέλιξη σειρά!

Ο Ντουράντ πάλευε μόνος του με τα θηρία, όμως η μπασκετική μοίρα έβαλε «στοπ» στις ορέξεις του. Ήταν η σειρά των Μπακς.

Ο Αμερικανός πέτυχε 48 πόντους ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σχεδόν με την εκπνοή της κανονικής περιόδου, χάρη σε ένα απίστευτο σουτ από τη γραμμή των 7.25 μέτρων!

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο άνθρωπος της παράτασης, αυτός που 40” πριν το τέλος έδωσε το καθοριστικό προβάδισμα στους Μπακς, χαρίζοντας τους την ασφάλεια του 6-2 και των τεσσάρων πόντων διαφοράς.

Πλέον οι Μπακς περιμένουν τους Σίξερς ή τους Χοκς στους τελικούς, με τους πρώτους να έχουν το αβαντάζ της έδρας αν καταφέρουν να προκριθούν.

Νετς – Μπακς 111-115 (109-109 κ.δ.)

Δείτε τα highlights της σπουδαίας αναμέτρησης:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς