19.1 C
Athens

Sky Sports: Πατρίσιο και Ρόμα κρίνουν το μέλλον του Σα στον Ολυμπιακό

Το αγγλικό δίκτυο κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές της Ρόμα με την Γουλβς για τον Ρουί Πατρίσιο, με ένα πιθανό deal να επηρεάζει άμεσα το μέλλον του Ζοσέ Σα στο Λιμάνι

Οι μεταγραφικές σειρήνες της Γουλβς ηχούν πολύ δυνατά στα αυτιά του Ζοσέ Σα αλλά και της διοίκησης του Ολυμπιακού τον τελευταίο καιρό, καθώς οι Άγγλοι εξετάζουν σε πρώτο πλάνο την μεταγραφή του Πορτογάλου ως αντικαταστάτη ενός άλλου Πορτογάλου κίπερ (Ρουί Πατρίσιο), ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με την Ρόμα του Ζοσε Μουρίνιο.

Γενικότερα πορτογαλική υπόθεση. Μέσα σε όλες τις εξελίξεις, ήρθε ένα χθεσινοβραδινό tweet του πασίγνωστου και αξιόπιστου, σε θέματα μεταγραφών, δημοσιογράφου, Φαμπρίσιο Ρομάνο, που μεταδίδει για λογαριασμό του Sky Sports. O Ιταλός ρεπόρτερ ισχυρίζεται ότι το deal της Ρόμα με τον Πατρίσιο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, κάτι που φέρνει τον Σα όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από το Λιμάνι.

Συγκεκριμένα στο tweet του αναφέρει:

«Οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Ρουί Πατρίσιο στη Γουλβς βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Οι προσωπικοί όροι συμφωνήθηκαν, ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Γουλβς και τη Ρόμα παίρνουν σιγά σιγά την τελική τους μορφή.», για να προσθέσει αναφορικά με το μέλλον του Σα στην Ελλάδα.

«Είναι πλέον επιβεβαιωμένο ότι η αγγλική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζοσέ Σα, ως αντικαταστάτη του Πατρίσιο. Νούμερο ένα στόχος ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.»

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι τα επόμενα 24ωρα μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμα για το «αύριο» στη θέση 1 σε Ολυμπιακό, Γουλβς και Ρόμα, με τις δύο τελευταίες να αποτελούν τους απόλυτους ρυθμιστές στην υπόθεση.

Αν η μεταγραφή του Πατρίσιο -θα φτάσει κοντά στα 12 εκατ. ευρώ- «χαλάσει», τότε θα πάψει να ισχύει και το ενδιαφέρον της ομάδας του Λάζε για την περίπτωση του Πορτογάλου τερματοφύλακα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς