17.9 C
Athens

Ανανέωσε ο Ντε Γκούζμαν, στον ΟΦΗ μέχρι τα 35 του

O ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν, ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Κρήτης μέχρι τα 35 του, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο 33χρονος Ολλανδός μέσος συμφώνησε με τον ΟΦΗ και θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Κρητικών μέχρι το 2023. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο άλλοτε διεθνής Ολλανδός κατέγραψε 17 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και μία ασίστ.

H αναλυτική ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Jonathan De Guzman, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με θητεία στα πιο ανταγωνιστικά διεθνή πρωταθλήματα, θα συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα» και να προσφέρει στην ομάδα μας για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Ολλανδός μέσος εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ τον προηγούμενο Οκτώβριο και μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Mε τα χρώματα του ΟΦΗ πέτυχε 5 γκολ, εκ των οποίων τα 3 στους αγώνες των playouts, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στη διαδικασία.

Με την εμπειρία και τις ικανότητές του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ και την παραμονή του στην Super League».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς