17.9 C
Athens

Το «αντίο» του Μπενζεμά στον Ράμος: Αδερφέ μου ευχαριστώ για όλα (pic)

Με ένα όμορφο μήνυμα στα social media ο Καρίμ Μπενζεμά αποχαιρέτησε τον κατά 12 χρόνια συμπαίκτη του στη Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους «μερένγκες» στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης (17/6).

Παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί από το βράδυ της Τετάρτης (16/6) ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός των Μαδριλένων παρέμεινε πιστός και αφοσιωμένος στο σύλλογο για 16 χρόνια και φεύγει από τη Μαδρίτη έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο.

Η αποχώρηση του κάπτεν της Ρεάλ αφήνει ένα μεγάλο κενό, όχι μόνο στο κέντρο της άμυνας, αλλά και γενικότερα στον σύλλογο, καθώς ο 35χρονος Ισπανός αποτελούσε κομμάτι της ομάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema)

Ο Μπενζεμά από τη μεριά του θέλησε να ευχαριστήσει τον πρώην (πλέον) αρχηγό των «μερένγκες» για τις απίστευτες στιγμές που έζησαν αυτά τα 12 χρόνια μαζί. Έτσι με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram είπε το δικό του «αντίο» στον Ράμος:

«Περισσότερο από ένας αρχηγός, φίλε μου, αδερφέ μου ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί στο δρόμο της επιτυχίας στη Ρεάλ. Σου εύχομαι τα καλύτερα θρύλε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς