17.1 C
Athens

Ο Ραμί «έκραξε» τους Γερμανούς: Δεν παίζετε έξυπνα, παραδεχτείτε την ανωτερότητα της Γαλλίας

Ο… ξεχασμένος πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία, Αντίλ Ραμί, δε πήρε και πολύ ψύχραιμα τις αντιδράσεις των Γερμανών μετά την ήττα στην πρώτη αγωνιστική για τον έκτο όμιλο του Euro από τους «τρικολόρ» και αποφάσισε να επανέλθει στην επικαιρότητα, έστω και μέσα από τα μίντια.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος πλέον Ραμί, με αφορμή το ματς της Γαλλίας με τη Γερμανία στο Μόναχο, «έκραξε» μέσω του RMCSport την τακτική προσέγγιση του ματς από τα «Πάντσερ», που σύμφωνα με τον ίδιο δεν έπαιξαν έξυπνα και κινδυνεύουν να χάσουν την ταυτότητα τους, αν δεν αποδεχθούν την ανωτερότητα της Γαλλίας σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ραμί, μετά τη σχεδόν ανύπαρκτη παρουσία του στο Μουντιάλ του 18, στο σήμερα αγωνίζεται με τη φανέλα της Μποαβίστα και υποστηρίζει τους συμπατριώτες του από το σπίτι.

Το κράξιμο του Ραμί στους Γερμανούς:

«Η Γερμανία δεν είναι πολύ έξυπνη. Ήξεραν πολύ καλά ότι δεν έπρεπε να αφήσουν χώρους απέναντι στη Γαλλία. Και δεν προσαρμόστηκαν στο στυλ των Γάλλων. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι η Γαλλία είναι καλύτερη από εσάς. Τρέχουν με 250 χιλιόμετρα την ώρα. Αν δεν το αποδεχτείτε αυτό και συνεχίζεται να παίζετε το δικό σας ποδόσφαιρο, τότε δεν θα πρέπει να θεωρείστε έξυπνοι.», ανέφερε ο Ραμί στο RMCsport.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς