18.3 C
Athens

Αποσύρθηκε μόλις στα 29 του ο πρώην Πράσινος Χίλιεμαρκ

Τα παπούτσια του αποφάσισε να κρεμάσει μόλις στην ηλικία των 29 ετών ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη δράση μέσω ανάρτησης στα social media.

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα έβαλε ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος Σουηδός προχώρησε σε αυτή την απόφαση λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, πως θα αποχωρήσει εξ ολοκλήρου από τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωσή του θα ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Άαλμποργκ, όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2020-21.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χίλιεμαρκ πέρασε από τους Πράσινους τη σεζόν 2017/18, όταν και παραχωρήθηκε το πρώτο εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού από την Τζένοα. Κατέγραψε 16 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας και ένα γκολ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη δημοσίευσή του:

«Σήμερα πήρα μία από τις μεγαλύτερες αποφάσεις της ζωής μου. Οι τελευταίοι μήνες δεν έχουν περάσει όπως θα περίμενα και σήμερα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα για να σταματήσω την επαγγελματική μου καριέρα ως παίκτης. Ήταν μια καταπληκτική στιγμή και έχω τόσα πολλά άτομα να το ευχαριστήσω για αυτό. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την καταπληκτική γυναίκα μου για την υποστήριξη, την ενέργεια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η οικογένειά μου για όλους εσάς έχετε περάσει μαζί μου από την αρχή τα πάντα.

Όλους τους προπονητές και τους ανθρώπους γύρω από τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει, αλλά και όλους τους καταπληκτικούς φίλους που έχω συναντήσει στο δρόμο.
Όταν τελειώνει κάτι, αυτό σημαίνει πως αρχίζει κάτι νέο. Από αύριο θα ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια και ένα όνειρο πραγματοποιείται. Θα είμαι μέλος του προσωπικού της πρώτης ομάδας της AaB Aalborg. 

Έχω τόση ενέργεια και δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσω να δουλεύω για να πετύχω κάτι σπουδαίο με την ομάδα που έχουμε. Θα πάρω μαζί μου όλα όσα έχω μάθει από όλους τους υπέροχους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο σε αυτήν τη νέα περιπέτεια και ελπίζω να κάνω υπέροχα πράγματα.

Σας ευχαριστώ για όλα!

Αλλά τώρα, πάμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς