20.6 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Λάιτι για δύο χρόνια»

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, που «στέλνουν» τον Ντέιβιντ Λάιτι στον Ολυμπιακό με διετές συμβόλαιο συνεργασίας

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν παίκτη για τις θέσεις «2» και «3» και ο Ντέιβιντ Λάιτι συνδέεεται μεταγραφικά με την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν!

Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό είναι διαδοχικά και αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ θα πληρώσουν και το προβλεπόμενο buy out στη Βιλερμπάν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Εμιλιάνο Κάρκια αναφέρεται σε επικείμενη μεταγραφή του Λάιτι στους Πειραιώτες, ενώ μπασκετικά sites όπως το Sportando κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία.

Ο Λάιτι είναι 33 ετών (27/5/1988), έχει ύψος 1,95μ., ενώ είχε μία καλή σεζόν (2020/21) στην Ευρωλίγκα με τη Βιλερμπάν, μετρώντας κατά μέσο όρο 11.3 πόντους (με 35.1% στα τρίποντα, 53.5% στα δίποντα και 86.1% βολές), 2.8 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 25:18 λεπτά συμμετοχής.

Ο Λάιτι εν δράσει:

Η αναφορά του Κάρκια στο Twitter:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς