20.9 C
Athens

Επιστρέφει στην Πάρμα ο Μπουφόν και θέλει… Μουντιάλ στα 45!

Για τη μεγάλη επιστροφή στην Πάρμα ετοιμάζεται ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με την ιταλική ομάδα και αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα σκέφτεται επιστρέψει στην εθνική Ιταλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Είκοσι χρόνια μετά, ο Τζίτζι Μπουφόν, έχοντας αγωνιστεί σε δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους, έχοντας γεμίσει από παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα επιστρέφει στην ομάδα, από όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στα 43 του λοιπόν χρόνια, ο Ιταλός πορτιέρο θα γυρίσει στην Πάρμα, με την οποία θα αγωνίζεται μέχρι και τα 45 του, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Βέβαια, φαίνεται πως για κάποιο λόγο ο εμβληματικός κίπερ άλλαξε γνώμη. Θυμίζουμε ότι τον περασμένο μήνα είχε ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή του πως «βλέπει» το μέλλον του μακριά από την Ιταλία.

Ωστόσο αυτό όχι μόνο δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά την ίδια στιγμή έχει στο μυαλό του πριν ακολουθήσει το μονοπάτι της προπονητικής τερματοφυλάκων στη Γιουβέντους να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022  με την εθνική Ιταλίας και να είναι ο 3ος τερματοφύλακας της «σκουάντρα ατζούρα» στο Κατάρ.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι ιταλικά δημοσιεύματα είχαν συνδέσει τον Ολυμπιακό με τον Μπουφόν. «Η Μπαρτσελόνα τον γοήτευσε, αλλά θα ήταν δεύτερος και έτσι θα μπορούσε να μείνει στη Γιουβέντους. Απόρριψε τον Ολυμπιακό και την Μπεσίκτας, επειδή θα ήταν πολύ μακριά από την οικογένειά του», ανέφερε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «Tuttosport».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς