21.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Επένδυση με Γκίλλα

Ο Ολυμπιακός ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού πόλο, τον 18χρονο Νίκο Γκίλλα.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν φροντίζουν μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον τους! Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (14/6), ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Γκίλλα, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ναυτικό Όμιλο Χίου.

Ο 18χρονος (21/6/2003) περιφερειακός είναι μία επένδυση για το μέλλον και εντάσσεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα των νταμπλούχων Ελλάδας προκειμένου να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Άλλωστε, το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πενταετούς διάρκειας.

Αυτή είναι η 8η μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και η δεύτερη μέσα στην ημέρα, καθώς είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της απόκτησης του 27χρονου αμυντικού Κωνταντίνου Γούβη.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Γκίλλα. Ο νεαρός διεθνής περιφερειακός (ημ. γέννησης, 21/6/2003), υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Νίκος Γκίλλας ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές και υπό τις οδηγίες ενός σπουδαίου προπονητικού επιτελείου. Είναι τιμή μου και ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ για αυτό το ξεκίνημα».

https://athlosnews.gr/olympiakos-erythroleykos-o-goyvis/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς