24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Χολέμπας

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει ενημερώσει ακόμα για τις προθέσεις του και η απόφασή του θα κρίνει άμεσα την προσθήκη με έναν αμυντικό παίκτη, που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως αριστερός στόπερ

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι το ποδόσφαιρο και η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα παραμένει ρευστή.

Ο ομογενής αμυντικός έχει πρόταση στα χέρια του για νέο μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με τη σεζόν 2020/21, αλλά ακόμα δεν έχει απαντήσει και δεν έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του, καθώς σκέφτεται να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Την προσεχή Τετάρτη (16/6) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο και οι Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μόλις έναν αριστερό μπακ στις τάξεις τους, τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για τον οποίο, όπως έγραψε πρόσφατα το FWS, η περίοδος της καλοκαιρινής προετοιμασίας είναι σημαντική προκειμένου να ανεβάσει «στροφές» και να δείξει πιο βελτιωμένος και έτοιμος για να σηκώσει το βάρος στο αριστερό άκρο της άμυνας ενόψει της σεζόν 2021/22.

Αν ο Χολέμπας αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 37 του χρόνια (27/6/1984) ή δεν δεχθεί την πρόταση των Ερυθρόλευκων στο οικονομικό σκέλος και αποφασίσει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, τότε ο Ολυμπιακός θα αναζητήσει άμεσα στη μεταγραφική αφορά έναν παίκτη για το ρόλο που θα είχε ο πρώην άσος της Γουότφορντ στους Ερυθρόλευκους για τη σεζόν 2021/22. Έναν αμυντικό, δηλαδή, που θα μπορεί να παίζει τόσο ως αριστερός μπακ-χαφ όσο και ως αριστερός στόπερ, σε σχηματισμό με τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

https://athlosnews.gr/olympiakos-yparchei-chronos-gia-na-psaxei-kai-na-vrei-kati-kalytero/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς