19.7 C
Athens

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλευρό του Έρικσεν (pics)

Την παγκόσμια κοινότητα σόκαρε ο Κρίστιαν Έρικσεν το απόγευμα του Σαββάτου (12/6), όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση Δανίας – Φινλανδίας.

Ο 29χρονος Δανός πάγωσε τους πάντες και συγκλονισμένη η ποδοσφαιρική παρακολουθούσε με μεγάλη ανησυχία τις εξελίξεις στην υγεία του. Τα πληροφορίες που καταφθάνουν είναι αισιόδοξες, με την τελευταία ενημέρωση να θέλει τον Έρικσεν να έχει πλέον τις αισθήσεις του και να βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όλος ο ποδοσφαιρικός και μη κόσμος στάθηκε στο πλευρό του Δανού μέσου, με τις προσευχές των ανθρώπων όπως όλα δείχνουν να εισακούστηκαν. Ανατριχιαστική είναι η στιγμή που το φίλαθλο κοινό φώναξε το όνομα του Έρικσεν στο «Πάρκεν».

Πολλοί ποδοσφαιριστές, άλλοι νυν και άλλοι πρώην συμπαίκτες του 29χρονου, μαζί και ελληνικές ομάδες έσπευσαν να του στείλουν τη θετική τους ενέργεια.

 

H δημοσίευση της ΑΕΚ:

Η δημοσίευση του Παναθηναϊκού:

Η δημοσίευση του Ατρόμητου:

H δημοσίευση του Ρονάλντου:

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Κρίστιαν Έρικσεν και την οικογένειά του. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου στέκεται μαζί ελπίζοντας για τα καλά νέα. Υπολογίζω να σε βρω σύντομα πίσω στο γήπεδο, Κρις! Μείνε δυνατός!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Η δημοσίευση του Λαουτάρο Μαρτίνες:

Η δημοσίευση του Βιδάλ:

Η δημοσίευση του Χακίμι:

Η δημοσίευση της Ίντερ:

 

Η δημοσίευση του Λίνγκαρντ:

 

Η δημοσίευση του Μπέντζαμιν Μεντί:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς