20.4 C
Athens

«Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Κασάμι, πιθανή η επιστροφή του»

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο να φέρει πίσω στο Λιμάνι τον Παϊτίμ Κασάμι, 4 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην Ελλάδα

Από το βράδυ της Παρασκευής σειρήνες από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αναφορικά με μία πιθανή επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στην Ελλάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, κάτι τέτοιο μοιάζει ως ένα αρκετά πιθανό σενάριο, καθώς ο Ελβετός χαφ βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα και τα «θέλω» των πρωταθλητών Ελλάδας, με την επιστροφή του στο Λιμάνι σχεδόν 5 χρόνια μετά να μην αποτελεί έκπληξη, αλλά ένα ορατό ενδεχόμενο.

Ο Ντι Μάρτζιο κάνει λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον των Πειραιωτών που διατηρούν άψογες σχέσεις με τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος στη Βασιλεία.

Ο Ελβετός μέσος, πέρυσι, συμπλήρωσε 31 συμμετοχές και 11 γκολ στην Λίγκα της πατρίδας του, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Οι Ιταλοί θεωρούν ότι αυτοί είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την επιστροφή του Κασάμι στην Ελλάδα, ώστε να γίνει ξανά κάτοικος Πειραιά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς