14.4 C
Athens

Αθωώθηκε ο Γκαρσία: Η ΕΠΟ έκρινε ως απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη σε βάρος του

Το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ έκρινε ως απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία, για την αποδεδειγμένα απρεπή συμπεριφορά του τελευταίου στους πανηγυρισμούς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, αθωώνοντας τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Πιο συγκεκριμένα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, 12 μέρες μετά την δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγελλέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου, αποφάσισε να αποσύρει όλες τις κατηγορίες προς το πρόσωπο του πρώην προπονητή του Δικεφάλου χαρακτηρίζοντας τες «απαράδεκτες».

Αρκεί να θυμίσουμε ότι ο Γκαρσία έβριζε χυδαία τον Ολυμπιακό, κάνοντας χειρονομίες και γενικότερα ενεργώντας ως οπαδός στο πανηγυρικό κλίμα που ακολούθησε του αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αυτές οι εικόνες έχουν καταγραφεί, αλλά σύμφωνα με το Πειθαρχικό Όργανο της ομοσπονδίας δεν έχουν βάση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων σε βάρος του Πάμπλο Γκαρσία.

Δίκασε παρόντος του εγκαλουμένου, κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς