21.6 C
Athens

Επικό: Η Λάτσιο προανήγγειλε τον Σάρι με… γόπα τσιγάρου! (pic)

Ο Μαουρίσιο Σάρι επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος». Η Serie A τον ανέδειξε και εν τέλει αυτή είναι που τον… έπεισε να επιστρέψει στους πάγκους.

Η Λάτσιο ικανοποίησε όλα του τα «θέλω» και μετά τη φυγή του Σιμόνε Ιντζάγκι προς Μιλάνο μεριά, αποφάσισε να του δώσει τα κλειδιά ενός δεδομένα δύσκολου καραβιού.

Οι Λατσιάλι θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους (μετά το Κόπα Ιτάλια του 2019) και στις καλές ευρωπαϊκές πορείες και στο πρόσωπο του 62χρονου τελικού βλέπουν τον ευεργέτη μίας άλλης εποχής, που μπορεί να τους προσδώσει τον χαρακτήρα νικητή που τόσο έχουν ανάγκη.

Μάλιστα η ιταλική ομάδα βρήκε τον πλέον πρωτόγνωρο τρόπο για να προαναγγείλει τη συμφωνία με τον 62χρονο τεχνικό, δημιουργώντας ένα κολάζ φωτογραφιών που απαρτίζεται από τα απαραίτητα στοιχεία που πάντα συντροφεύουν τον Σάρι στις άκρες των πάγκων. Ποια είναι αυτά;

Μία γόπα από τσιγάρο, μακριές φόρμες και το εικονίδιο μίας τράπεζας, καθότι ο Σάρι είχε εργαστεί ένα φεγγάρι ως τραπεζικός υπάλληλος.

Δείτε την επική φωτογραφία των Λατσιάλι:

Το ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρει ότι οι ετήσιες απολαβές του θα ανέρχονται στα 3 εκατομμύρια ευρώ για κλειστό διετές συμβόλαιο, ενώ στην προκείμενη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς για έναν ακόμη χρόνο, ανάλογα με τη πορεία της ομάδας μέχρι τότε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς