17.7 C
Athens

Γκόρντον: «Απογοητευτικό αυτό που συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ»

Την απογοήτευσή του εξέφρασε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας της Σέλτικ, Γκρεγκ Γκόρντον, για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Γκρεγκ Γκόρντον με δηλώσεις του εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αποτυχία των «Κελτών» να πάρουν τη πρόκριση απέναντι στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν συνολικά καλύτερη από την Ένωση στα δύο μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά αυτό δεν φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκωτσέζος τερματοφύλακας φορώντας τη φανέλα της Χαρτς είχε βρεθεί και στο παρελθόν απέναντι στους κιτρινόμαυρους, για τα προκριματικά του Champions League της σεζόν 2006-07, όπου γνώρισε 2 ήττες (1-2 στη Σκωτία, 3-0 στο ΟΑΚΑ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκωτσέζου γκολκίπερ:

«Ήταν απογοητευτικό αυτό που συνέβη απέναντι στην ΑΕΚ. Παίξαμε καλά και στα δύο ματς, είχαμε την περισσότερη ώρα την κατοχή, κυριαρχήσαμε, αλλά καταλήξαμε να χάσουμε και να αποκλειστούμε. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και στα δύο ματς και δεν αμυνθήκαμε σωστά, αλλά δεν είναι ώρα να καταλογίσουμε ευθύνες.

Μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ είχαμε ένα βουνό μπροστά μας. Παραλίγο να το ανέβουμε, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις καθαρές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε παρότι πιέσαμε στο τέλος. Ένιωσα πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά δεν έχει σημασία πώς παίζεις όταν δεν φτάνεις στο στόχο σου. Δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και δεν τα καταφέραμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στο στόχο μας απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα. Τώρα πρέπει να μπούμε στο Europa League, μια διοργάνωση στην οποία πιστεύω πως μπορούμε να διακριθούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς