16.6 C
Athens

Επικοινωνία Κονέ – Νεντελτσιάρου για τον λόγο που δεν γονάτισε ο Ρουμάνος (vid)

Ο Παναγιώτης Κονέ επικοινώνησε με τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου, προκειμένου να ενημερωθεί για τον λόγο που αρνήθηκε να γονατίσει στο φιλικό της εθνικής Ρουμανίας με την Αγγλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Παναγιώτης Κονέ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιονούτ Νεντελτσιάρου, μετά τη στάση του Ρουμάνου αμυντικού της Ένωσης να μην γονατίσει για το Black Lives Matter στη φιλική αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Αγγλία.

Η στάση του Νεντελτσιάρου δέχθηκε έντονη κριτική και σχολιάστηκε αρνητικά στα social media της χώρας, γεγονός που οδήγησε και την ΑΕΚ να επικοινωνήσει άμεσα με τον παίκτη, ζητώντας του εξηγήσεις.

 

Όπως ανέφερε ο 25χρονος στόπερ ο λόγος που δεν γονάτισε είναι γιατί θεωρεί ότι με τον τρόπο αυτό δεν θα στείλει κάποιο ξεκάθαρο μήνυμα κατά του ρατσισμού. Μάλιστα, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, ο ίδιος αναμένεται να κάνει διευκρινιστική δήλωση για να διαφοροποιηθεί παράλληλα από τον συμπαίκτη του, Στάντσιου, ο οποίος δεν γονάτισε για συμπαράσταση στον συμπαίκτη του στη Σλάβια Πράγας, Οντρέι Κουντέλα, ο οποίος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από δέκα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς