24.5 C
Athens

Μεταγραφή για Μπενφίκα ενόψει ΠΑΟΚ

Τον 27χρονο δεξιό οπισθοφύλακα της Σεβίλλης, Σεμπαστιέν Κορκιά, αναμένεται να αποκτήσει η Μπενφίκα σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα

Ο Σεμπαστιέν Κορκιά αναμένεται να γίνει κάτοικος Λισαβόνας τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola», ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, ο οποίος αγωνίζεται στην Primera Division με τη φανέλα της Σεβίλλης, πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός για ένα χρόνο στη Μπενφίκα από την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Οι «αετοί» της Λισαβόνας επιθυμούν να αποκτήσουν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή ώστε να λύσουν το πρόβλημα στο δεξί άκρο της άμυνας, ενόψει τον αγώνων κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play-off του Champions League, όπου σαν διαθέσιμη επιλογή υπάρχει μονάχα ο Αντρέ Αλμέιδα. Ο δανεισμός θα κοστίσει περίπου ένα εκατ. ευρώ στη Μπενφίκα, η οποία θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την κάλυψη του συμβολαίου του παίκτη. Ο παίκτης αναμένεται τις επόμενες ώρες στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Ο Κορκία, που αποκτήθηκε μόλις πέρυσι από την Σεβίλλη η οποία έδωσε 5 εκατ. ευρώ στην Λιλ για να τον κάνει δικό της, αγωνίστηκε με την ισπανική ομάδα σε 22 αγώνες, χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα ενώ μοίρασε 3 ασσίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς