22.8 C
Athens

Ερναντές: Ο πατέρας μου μας παράτησε και αυτό είναι ανεπανόρθωτο

O αμυντικός της Μπάγερν και της εθνικής Γαλλίας, Λούκας Ερναντές, μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένειά τους, τονίζοντας πως θα ήθελε μάθει το «γιατί».

Ο Λούκας Ερναντές στη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Le Parisien» άγγιξε μία πολύ δύσκολη και ευαίσθητη περίοδο της ζωής του. Στην τρυφερή ηλικία των πέντε ετών, ο πατέρας του αποφάσισε να παρατήσει εκείνον, τον αδερφό του και τη μητέρα του, εγκαταλείποντάς τους.

Ο χρόνος σίγουρα είναι ο καλύτερος «γιατρός», αλλά υπάρχει ένα «γιατί» που βασανίζει ακόμα τον 25χρονο Γάλλο, ο οποίος το 2018 έγινε για πρώτη φορά πατέρας, βιώνοντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

«Η άφιξη του Μάρτιν μου επέτρεψε να επιτύχω κάτι πολύ απλό. Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου είναι ο γιος μου. Θα κάνω τα πάντα για αυτόν», τόνισε ο πρώην παίκτης της Ατλέτικο, όπου στη συνεχεία αναφέρθηκε στον δικό του πατέρα.

«Ποτέ δεν κατάλαβα και ποτέ δεν θα καταλάβω πώς μας άφησε, τη μητέρα μου, τον μικρό μ αδερφό και εμένα. Εάν κάποια μέρα ήθελε να με δει, θα συμφωνούσα να συναντηθώ μαζί του. Αν θέλει για να μου δώσει μια εξήγηση και μετά να φύγω, κανένα πρόβλημα. Βιολογικά είναι ο πατέρας μου, αλλά δεν θα τον δω ποτέ έτσι. Αυτό που έκανε είναι ανεπανόρθωτο», ανέφερε ο Ερναντές, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη μητέρα του για την ανατροφή που τους έδωσε.

«Της οφείλουμε τα πάντα. Ό,τι έχουμε γίνει το οφείλουμε σε εκείνη. Με τον Τεό και τη μητέρα μου είμαστε ένα. Είμαστε αχώριστοι. Υπάρχουν επίσης οι παππούδες και ο θείος μου. Δεν έχω μια πολύ μεγάλη οικογένεια, αλλά είμαστε ενωμένοι με ισχυρούς και άθραυστους δεσμούς»,

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς