18 C
Athens

EURO 2020: Σε 10ήμερη καραντίνα στο Λονδίνο οι ξένοι οπαδοί

Σε υποχρεωτική 10ήμερη καραντίνα θα μπαίνουν όσοι οπαδοί φτάνουν στο Λονδίνο, προερχόμενοι από χώρες που ακόμα δεν έχουν βγει από τις «επικίνδυνες» για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βρετανική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να χαλαρώσει τα μέτρα για τον κορωνοϊό, ούτε να κάνει εξαιρέσεις για τους υπερπόντιους οπαδούς που θα καταφθάσουν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν από κοντά τα νοκ άουτ παιχνίδια του Euro 2020.

Στόχος είναι η διεξαγωγή του EURO με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία, ώστε να μην σημειωθεί η παραμικρή ζημιά στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο «Γουέμπλεϊ». Ως εκ τούτου, οι οπαδοί που θα ταξιδέψουν στην αγγλική πρωτεύουσα και θα προέρχονται από «επικίνδυνες» χώρες, θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα 10 ημερών κατά την άφιξή τους.

Πρόκειται για τους αυστηρότερους κανονισμούς από κάθε άλλη πόλη του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Οι κάτοχοι εισιτηρίων από το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνες του Euro 2020 στο «Γουέμπλεϊ», αλλά θα υπόκεινται σε ταξιδιωτικούς περιορισμούς και απαιτήσεις στην Αγγλία και συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων και της απομόνωσης. Δεν υπάρχουν σχέδια ταξιδιωτικών εξαιρέσεων για κατόχους εισιτηρίων», ανέφερε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς