17.7 C
Athens

Βέλγιο: Χειρουργήθηκε στο μάτι ο Ντε Μπρόινε, χάνει το ματς με τη Ρωσία

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μάτι το Σάββατο (5/6), αλλά και ότι θα απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι με τη Ρωσία (12/6) στο EURO.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την εθνική Βελγίου και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League με την Τσέλσι, δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ για την πρεμιέρα του EURO.

Ο Βέλγος διεθνής, που υπέστη κάταγμα στη μύτη και το αριστερό του μάτι, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκεσε μόλις 20 λεπτά, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

 

Μάλιστα, τη Δευτέρα (7/6) αναμένεται να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ωστόσο δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Ρωσία (12/6).

«Ο Κέβιν χρειάστηκε μια μικρή χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Διήρκεσε 20 λεπτά. Όλα πήγαν καλά. Τη Δευτέρα (7/6) θα ενσωματωθεί κανονικά στην ομάδα και θα είναι μαζί μας στο EURO.

Ήταν απαραίτητη μακροπρόθεσμα η επέμβαση. Δεν πιστεύαμε ότι θα ήταν απαραίτητο στις πρώτες εικόνες. Αλλά όλα πήγαν καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αναφέροντας στη συνέχεια ότι δεν θα χρειαστεί να φορέσει μάσκα για να παίξει.

«Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε βρίσκεται σε καλό κατάσταση και μπορεί να μην χρειάζεται προστασία για να παίξει. Αυτά είναι καλά νέα!», κατέληξε ο Ισπανός, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο μέσος του δεν θα παίξει το πρώτο παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» εναντίον της Ρωσίας το Σάββατο 12 Ιουνίου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς