17.1 C
Athens

Πορτογαλικός Τύπος: Επιμένει η Πόρτο για Σεμέδο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Πορτογαλία και την εκπομπή του πορτογαλικού τηλεοπτικού καναλιού «TVI24», που ασχολείται από κοντά με το ρεπορτάζ της Πόρτο, ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται για άλλη μία μεταγραφική περίοδο στο στόχαστρο των «Δράκων» του Ντραγκάο.

Η πιθανή σύνδεση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού με τον γνωστό Πορτογάλο μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, ίσως λειτουργήσει θετικά για την μετακόμιση του παίκτη στο Οπόρτο, αναφέρουν σχετικά οι Πορτογάλοι, οι οποίοι τονίζουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να ξεκινήσουν τις όποιες διαπραγματεύσεις για τον Σεμέδο (8 με 10 εκατ. ευρώ, για την ακρίβεια).

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι τέτοιο καιρό η Μπενφίκα είχε καταθέσει πρόταση που άγγιζε το αρχικό ποσό που είχαν θέσει οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο μετά από απόφαση Μαρτίνς ο παίκτης έμεινε στο Λιμάνι.

Ο Σεμέδο συνεχίζει τη συνεργασία του με τον επίσης Πορτογάλο μάνατζερ Ουλίσες Σάντος, ωστόσο όπως εξακολουθούν να ισχυρίζονται οι Πορτογάλοι τον τελευταίο καιρό έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και με τον εκπρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Μέντες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς