15.9 C
Athens

Ο Λουτσέσκου ζήτησε να μπει ειδική ρήτρα σε περίπτωση απόλυσής του

Πριν καλά καλά ξεκινήσει τη δουλειά στη δεύτερη θητεία του στον Δικέφαλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκίνησε από τώρα να διαπραγματεύεται για τα χρήματα που θα κερδίσει, όσο καιρό κάτσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Δικέφαλος αυτή τη φορά να προνόησε, τοποθετώντας ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που κάποια άλλη ομάδα θελήσει να «αρπάξει» τον Λουτσέσκου, ωστόσο και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έμεινε με δεμένα χέρια.

Δύο μέρες πριν έλεγε στη συνέντευξη τύπου της παρουσίασής του ότι: «Στην Ελλάδα λένε ότι έφυγα από τον ΠΑΟΚ για τα λεφτά, κάτι που δεν ισχύει και με πονάει», για να έρθει στο σήμερα ο συμπατριώτης του και πρώην βοηθός του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, Ντίνου Ζόρσε, να αποκαλύψει ότι ο Λουτσέσκου ναι μεν δέχθηκε την ρήτρα που του επέβαλε ο Δικέφαλος του Βορρά, αλλά με τη σειρά του ζήτησε μεγάλο ποσό αποζημίωσης σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν θετικά και απολυθεί από τον ΠΑΟΚ μεσούσης της σεζόν.

«Ξέρει ότι τα πράγματα διαφέρουν σε σχέση με τέσσερα χρόνια πριν. Πρέπει να φτιάξει ένα σύνολο από την αρχή. Θα έβαλε και αυτός ρήτρα στην περίπτωση που θα απολυθεί, δεν θα δέχτηκε μόνο ρήτρα στην περίπτωση που θα φύγει», ανέφερε ο Ρουμάνος φίλος του Λουτσέσκου σε podcast της πατρίδας του.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς