24 C
Athens

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ξεφορτωθεί τους Ινσούα, Νεντελτσιάρου και Χνιντ

Ο ερχομός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στην ΑΕΚ δεδομένα θα επηρεάσει τα πρόσωπα του ρόστερ, με τον Σέρβο τεχνικό να έχει ξεκαθαρίσει από νωρίς στην διοίκηση για το ποιοι παίκτες πρέπει να μείνουν και ποιοι να αποτελέσουν παρελθόν.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν σίγουρα οι Ινσούα, Νεντελτσιάρου και Χνιντ που δεν άφησαν και τις καλύτερες εντυπώσεις την περασμένη σεζόν (ο Ινσούα παραχωρήθηκε ως δανεικός σε ομάδα της πατρίδας του) και η Ένωση ψάχνει τρόπους αλλά και ομάδες για να τους ξεφορτωθεί το συντομότερο δυνατό, εξασφαλίζοντας παράλληλα πολύτιμο χώρο στα ταμεία της.

Ο Αργεντινός μπακ φαίνεται ότι θα συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού στην Αλδοσίβι, στην οποία και προσαρμόστηκε από την αρχή της προηγούμενης σεζόν.

Όσον αφορά τους δύο στόπερ (Χνιντ και Νεντελτσιάρου) οι Κιτρινόμαυροι είναι ανοιχτοί σε προτάσεις ζητώντας ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και για τους δύο παίκτες. Ο Ρουμάνος αμυντικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συζητά με ομάδες της Ρωσίας, όσο ο Χνιντ μένει στο «περίμενε» και πιθανότατα θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ΑΕΚ, όπου και θα γίνει η τελική του αξιολόγηση από τον Μιλόγεβιτς.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς