24 C
Athens

Λάνγκφορντ: Πρέπει να κάνει πρώτα κάποια πράγματα, πριν υπογράψει παίκτες η ΑΕΚ (vid)

«Σπόντες» για την ΑΕΚ πέταξε ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος εξήγησε ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ, αφήνοντας αιχμές ότι δεν θα βρίσκεται στους Κιτρινόμαυρους την επόμενη σεζόν, καθώς όπως τόνισε έχουν πολλά μέτωπα να κλείσουν πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

Στο ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Προμηθέας, ο Κιθ Λάνγκφορντ ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει με την ΑΕΚ το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας του, όμως η απάντησή του ήταν ιδιαίτερα αινιγματική.

Μάλιστα, ο Αμερικάνός  γκαρντ δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει «σπόντα» προς την ΑΕΚ την ώρα που παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας, όπως λέει η ομάδα, ενός τραυματισμού.

«Χρειάζομαι ακόμη αρκετές ημέρες για να προπονηθώ, οπότε δεν θα προλάβω τη συνέχεια. Θα χρησιμοποιήσω το καλοκαίρι για να είμαι ξανά υγιής. Όσο οι συμπαίκτες μου κερδίζουν, εγώ είμαι καλά. Θα συνεχίσω και του χρόνου, είμαι ακόμη καλός παίκτης, όμως το που θα συνεχίσω είναι θέμα του ατζέντη μου. Δεν έχω συζητήσει με την ΑΕΚ, η ομάδα έχει πολλά να κάνει πριν αρχίσει να μιλάει και να υπογράφει παίκτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός σκόρερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς