18.9 C
Athens

Φερνάντες: Ο Ρονάλντο ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας ότι η νοοτροπία του Πορτογάλου σταρ αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για εκείνον, ώστε να βελτιώνεται συνεχώς σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποτελεί το είδωλο εκατομμυρίων παιδιών παγκοσμίως, ενώ χαίρει και την εκτίμηση πολλών ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς είναι ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος εκθείασε τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στην εθνική Πορτογαλίας, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η νοοτροπία «refuse to lose» που χαρακτηρίζει τον CR7, αποτέλεσε για τον 26χρονο μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το μεγαλύτερο κίνητρο, ώστε να συνεχίσει να εξελίσσεται και να βελτιώνεται συνεχώς.

«Μεγαλώνοντας, όλοι γνωρίζουν ότι ο Κριστιάνο ήταν ο αγαπημένος μου παίκτης», δήλωσε ο Φερνάντες στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

«Νομίζω ότι είχε λίγο από τα πάντα. Όταν ο Κριστιάνο άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα στην εθνική ομάδα, ήταν στο EURO του 2004, ήμουν εννέα χρονών. Εκείνη τη χρονιά τη θυμούνται όλοι, γιατί χάσαμε τον τελικό στην Πορτογαλία από την Ελλάδα. Τον είδαμε να κλαίει μετά τον τελικό, ήταν ένα νεαρό αγόρι που άρχισε να λάμπει και από εκεί άρχισα να τον παρακολουθώ.

Ήταν ο τρόπος που δούλευε κάθε μέρα, η νοοτροπία που είχε, η ικανότητα του να δίνει το 100% σε κάθε παιχνίδι, για μένα ήταν σαν κίνητρο. Σκοράρει γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά μετά από παιχνίδι προσπαθούσε ακόμα να βελτιωθεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς