19.7 C
Athens

ΑΕΚ: Κρκιτς, Καρτάμπια και Μάσιτς στην… κούρσα για εξτρέμ

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει το ζήτημα των εξτρέμ και τα ονόματα των  Μπόγιαν Κρκιτς, Φεντερίκο Καρτάμπια και Ντάρβιν Μάσιτς είναι στη λίστα της

Η πρόκριση της ΑΕΚ στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ, εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα για τον σύλλογο, καθώς εξασφαλίζει μίνιμουμ την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Με αυτά τα έσοδα κινείται πιο άνετα στο μεταγραφικό… παζάρι, ώστε να αποκτήσει έναν ακόμα εξτρέμ, μετά τους τραυματισμούς των Μάνταλου και Μπογέ.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Φεντερίκο Καρτάμπια, Ντάρβιν Μάσιτς και του Μπόγιαν Κρκιτς.

Οι Καρτάμπια και Μάσιτς σύμφωνα με την «Ωρα των Σπορ» έχουν επαναπροσεγγιστεί από την ΑΕΚ αφού είχαν απασχολήσει τον σύλλογο και νωρίτερα το καλοκαίρι, πριν αποκτηθούν οι Πόνσε και Μπογέ.

Βέβαια, οι περιπτώσεις των δύο ποδοσφαιριστών θεωρούνται δύσκολες καθώς δεσμεύονται από τα συμβόλαια των ομάδων τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο 25χρονος Αργεντίνος με ιταλικό διαβατήριο, Φεντερίκο Καρτάμπια έχει συμβόλαιο με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μέχρι το 2021 ενώ το συμβόλαιο του 25χρονου Ντάρβιν Μάτσις λήγει το 2022 από την Ουντινέζε.

Ακόμα, και ο 28χρονος Ισπανός Μπόγιαν Κρκιτς βρίσκεται εκ νέου στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε προταθεί στην ελληνική ομάδα και τον περασμένο μήνα, με την «Ένωση» τότε να διαψεύδει το ενδιαφέρον.

Βέβαια, τώρα αυξάνονται οι πιθανότητες για τη μεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς στην ΑΕΚ, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από την Στόουκ μετά και τον υποβιβασμό της ομάδας στην Τσάμπιοσιπ, ενώ και ο αγγλικός σύλλογος συναινεί. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ μέχρι το 2020.

Αναμένεται, μάλιστα, να γίνει συνάντηση των ανθρώπων της ΑΕΚ με τον Κρκιτς τις επόμενες ημέρες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς