22.7 C
Athens

Sun: «Η ΑΕΚ θέλει τον Εντσάμ και είναι πρόθυμη να καλύψει τις απαιτήσεις της Σέλτικ»

Η σκωτσέζικη έκδοση της Sun έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ από την Σέλτικ.

Οι Σκωτσέζοι, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της διάσημης βρετανικής εφημερίδας, κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον της Ένωσης που έχει προσεγγίσει την ομάδα της Γλασκώβης για την περίπτωση του Γάλλου μέσου, που πέρασε το μισό της προηγούμενης σεζόν στη Μαρσέιγ και φαίνεται να μην υπολογίζεται.

«Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να πληρώσει ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να δελεάσει τον παίκτη, αλλά και τη Σέλτικ που δηλώνει ανοιχτή στην παραχώρησή του», αναγράφεται σχετικά στο δημοσίευμα που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, σε μία μεταγραφική κίνηση που εφόσον προχωρήσει θα είναι από τις πιο ακριβές στα χρόνια του Δημήτρη Μελισσανίδη στους Κιτρινόμαυρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σέλτικ έως το 2022, ωστόσο αυτός ο όρος μπορεί να «σπάσει» αν βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς