14.4 C
Athens

Μία ανάσα από την Άρσεναλ ο Ονάνα

Ο Αντρέ Ονάνα αφού πέρασε -και εξακολουθεί να περνάει- από 40 κύματα μετά την υπόθεση με τη χρήση απαγορευμένων ουσιών, για τις οποίες ισχυρίστηκε στο CAS ότι πήρε καταλάθος από τα χάπια της γυναίκας του, ετοιμάζεται για τη μεταγραφή της ζωής του, εφόσον κι αν κατορθώσει να ξεμπλέξει άμεσα από τις δικαστικές αίθουσες.

Ο Αφρικανός γκολκίπερ βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο της Άρσεναλ, με τους «Κανονιέρηδες» να γνωρίζουν ότι ο παίκτης έχει τιμωρηθεί με 12μηνο αποκλεισμό από κάθε ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, αλλά να ελπίζουν ότι θα δικαιωθεί στο Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και θα πακετάρει κανονικά και με το νόμο για το Λονδίνο.

Τα αγγλικά μέσα και πιο συγκεκριμένα η «Daily Mail» κάνει λόγο για δεδομένη προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων (Άρσεναλ – Άγιαξ) με τον παίκτη επίσης να είναι σύμφωνος για τη μετακίνηση του στο πρωτάθλημα της Premier League.

Ο Ονάνα βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και σχεδόν 6 μήνες και τα πάντα αναφορικά με το μέλλον της μεταγραφής του στην Άρσεναλ θα εξαρτηθούν από την έκβαση της δικαστικής απόφασης του CAS, η οποία αναμένεται να εκδοθεί τον Αύγουστο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς