16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: «Τραβηγμένο» σενάριο από την Τουρκία για Χασάν και Μπεσίκτας

«Μπόλικη» φαντασία έβαλε τουρκική ιστοσελίδα σε ρεπορτάζ για την Μπεσίκτας

Ένα μεταγραφικό σενάριο από την Τουρκία είδε το φως της δημοσιότητας, την Τετάρτη (2/6), αλλά δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη βάση έτσι όπως παρουσιάζεται: ότι, δηλαδή, ο Ολυμπιακός πρότεινε στην Μπεσίκτας τον Αχμέντ Χασάν!

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «fotomac», η Μπεσίκτας βρίσκεται σε διαρκείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Κώστα Φορτούνη και οι Ερυθρόλευκοι, στο πλαίσιο των συζητήσεων, πρότειναν στην νταμπλούχο Τουρκίας την παραχώρηση του Αχμέντ Χασάν!

Συγκεκριμένα, η «fotomac» υπογραμμίζει πως οι δύο σύλλογοι «κοντραρίστηκαν» για την απόκτηση του Τικίνιο, χαρακτηρίζοντας ως έκπληξη την απόφαση του Βραζιλιάνου επιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και όχι στους Μαύρους Αετούς.

Μάλιστα, τονίζεται πως ο Πρωταθλητής Ελλάδας επειδή βγήκε νικητής στην υπόθεση του Τικίνιο έλαβε την πρωτοβουλία να προτείνει στην Μπεσίκτας τον Αχμέντ Χασάν και ο τουρκικός σύλλογος έχει αρχίσει να συλλέγει πληροφορίες για την αξία του Αιγύπτιου επιθετικού προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε επίσημη κίνηση για την απόκτησή του! Δεν είναι απίθανο να ενδιαφερθεί μία ομάδα και συγκεκριμένα η Μπεσίκτας για τον Χασάν. Κάθε άλλο… Απλά, έτσι όπως παρουσιάζει το θέμα ο Τύπος της Τουρκίας, χάνει σε ειδικό βάρος.

Παράλληλα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα τονίζεται πως παρά το γεγονός η Μπεσίκτας είναι σε συνεχείς συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Φορτούνη, ακόμα δεν έχει προγραμματιστεί κάποια επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς