16.2 C
Athens

Βέλγιο: Χάνει Ελλάδα ο Ντε Μπρόινε, αμφίβολος για το EURO

Από το φιλικό του Βελγίου με την εθνική Ελλάδας θα απουσιάσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Champions League, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του και για την πρεμιέρα του EURO 2020.

Η προσωποποίηση της ατυχίας είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος είδε τη Μάντσεστερ Σίτι να γνωρίζει την ήττα από την Τσέλσι με 0-1 στον τελικό του Champions League και τον ίδιο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή, μετά τη σύγκρουση που είχε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Συγκεκριμένα, ο τραυματισμός του 29χρονου Βέλγου αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι εξαρχής φαινόταν, καθώς υπέστη κάταγμα στη μύτη και το αριστερό μάτι, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, να κάθεται πλέον σε «αναμμένα» κάρβουνα ενόψει της έναρξης του Euro 2020.

Το σίγουρο είναι πως ο Ντε Μπρόινε θα χάσει το φιλικό του Βελγίου με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (3/6). Υπενθυμίζεται πως το Βέλγιο θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο Euro 2020 στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο τη Ρωσία, ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια του στον όμιλο είναι απέναντι στην Δανία (17/6) και στην Φινλανδία (21/6).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς