17.3 C
Athens

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την επιστροφή της Εμμανουηλίδου

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου επιστρέφει στον Ολυμπιακό ύστερα από τέσσερα χρόνια και θα ενισχύσει σημαντικά στο μπλοκ την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ελληνίδα κεντρική, η οποία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2015 μέχρι το 2017, ανακοινώθηκε από τον Ερασιτέχνη, το πρωί της Τρίτης (1/6).

Η 26χρονη παίκτρια (με ύψος 1,85μ.) αγωνιζόταν στον Α.Ο. Θήρας την τελευταία τετραετία και στις πρώτες δηλώσεις της ευχαρίστησε τους Ερυθρόλευκους για την εμπιστοσύνη τους.

Η Εμμανουηλίδου προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο που είχε υποστεί τον Σεπτέμβριο του 2020 (σ.σ.: μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού), σε φιλικό αγώνα του Α.Ο. Θήρας με τον Ολυμπιακό, αλλά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό της (σ.σ.: έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης περίπου για τέσσερις μήνες) και είναι πανέτοιμη για τη νέα σεζόν.

Μελίνα

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μελίνα Εμμανουηλίδου. Η διεθνής κεντρική (ημ.γέννησης, 18/9/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στο σύλλογό μας για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών».

Στις πρώτες της δηλώσεις, μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Μελίνα Εμμανουηλίδου δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού που με εμπιστεύτηκε μετά από μία δύσκολη δική μου χρονιά! Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ, όμως, θα ήθελα να πω στον Νίκο Κατσιούρα και στον Αλέξη Νακαστσή για την αμέριστη βοήθεια, στήριξη και συμπαράσταση που μου έδειξαν ώστε να επανέλθω στο 100%. Εύχομαι να τους το ανταποδώσω κάποια στιγμή. Υγεία και να πετύχουμε όλους μας τους στόχους που, όπως και φέτος, είναι υψηλοί σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Κατσιούρας

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς