20.9 C
Athens

Μάντσεστερ Σίτι: Ανταλλάσσει Στέρλινγκ και Ζεσούς με Κέιν

Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει οπωσδήποτε να εντάξει την επόμενη σεζόν στο δυναμικό της το Χάρι Κέιν και είναι διατεθειμένη, προκειμένου να τον αποκτήσει, να προσφέρει στην Τότεναμ ως αντάλλαγμα τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ραχίμ Στέρλινγκ.

Η επιθυμία του Κέιν να αποχωρήσει από την Τότεναμ είναι γνωστή εδώ και καιρό. Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών» αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους Spurs αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, που θα του χαρίσει τους τίτλους που στερήθηκε στο Λονδίνο.

Ο εγχώριος ανταγωνισμός για τον 27χρονο πρώτο σκόρερ της Premier League για τη φετινή σεζόν είναι μεγάλος. Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα δώσουν τη δική τους «μονομαχία».

https://athlosnews.gr/chari-kein-to-pikro-rekor-kai-o-kryfos-stochos-makria-apo-tin-totenam/

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως, θέλει να εντάξει οπωσδήποτε τον Κέιν στο ρόστερ της ομάδας του και οι Πολίτες είναι διατεθειμένη να θυσιάσουν δύο παίκτες τους και μάλιστα παίκτες που σκόραραν έκαστος από 14 γκολ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη «The Sun», οι πρωταθλητές Αγγλίας προκειμένου να μειώσουν το ποσό που ζητάει η Τότεναμ για τον Άγγλο στράικερ, το οποίον αγγίζει τις 150 εκατ. λίρες, είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τους Γκαμπριέλ Ζεσούς και Ραχίμ Στέρλινγκ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς