21 C
Athens

Μουντιάλ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Βιδάλ, χάνει το παιχνίδι με την Αργεντινή

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε ο Αρτούρο Βιδάλ μετά από επαφή με ασυμπτωματικό κρούσμα, όπως ανακοίνωσε η εθνική ομάδα της Χιλής, με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι με την Αργεντινή (4/6) για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μεγάλο πλήγμα στην εθνική ομάδα της Χιλής, καθώς θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Αρτούρο Βιδάλ για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου με την Αργεντινή (4/6) και πιθανότατα και με τη Βολιβία (9/6).

Ο 34χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό μετά τον καθιερωμένο έλεγχο, με αποτέλεσμα να τεθεί σε απομόνωση, ενώ υπενθυμίζεται ότι τρεις ημέρες νωρίτερα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού.

Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην εθνική Χιλής είναι μεγάλος, δεδομένου ότι στις 11 Ιουνίου ξεκινάει και το Copa America.

«Δυστυχώς, στους σημερινούς ελέγχους ανακάλυψα ότι βγήκα θετικός στο κορωνοϊό μετά από έναν ασυμπτωματικό φίλο. Αυτή τη φορά δεν θα μπορώ να είμαι στο γήπεδο, αλλά θα υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου με όλη μου τη δύναμη. Θα ανακάμψω σύντομα για να μπορέσω να φορέσω ξανά τη La Roja de Todos. Ευχαριστώ όλη την υγειονομικούς που έχουν φροντίσει όλους τους Χιλιανούς που καταπολεμούν αυτήν την τρομερή πανδημία. Και παρακαλώ, σας ζητώ αν μπορείτε να το κάνετε: εμβολιαστείτε!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο μεσοεπιθετικός της Ίντερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς