23.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Τικίνιο

Μόνο η ανακοίνωση μένει από την ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο!

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (31/5) έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο είναι κλειστό!

Τα διαδικαστικά ζητήματα ολοκληρώθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε το πρωί από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Το μεσημέρι επισκέφθηκε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έμεινε ενθουσιασμένος, ενώ το απόγευμα, μαζί με τον ατζέντη του, Ντέκο, βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις υπογραφές σε ένα ακόμα υψηλό συμβόλαιο που προσφέρουν σε παίκτη τους οι Ερυθρόλευκοι.

Ο Τικίνιο έβαλε την υπογραφή του σε κλειστό τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πρωταθλητή Ελλάδας έναντι συνολικών απολαβών ύψους 5.700.000 ευρώ για το συγκεκριμένο διάστημα! Χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων, ομαδικών και ατομικών!

Πλέον, απομένει η ανακοίνωση της απόκτησης του 30χρονου (17/1/1991) κυνηγού προκειμένου ο πρώην άσος της Πόρτο να αποτελέσει την πρώτη θερινή μεταγραφική προσθήκη του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2021/22.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς