24.7 C
Athens

Στην Καστοριά ο Αγγελος Μητρετώδης (video)

Μετά από πεντέμισι μήνες παραμονής στις φυλακές της Αδριανούπολης, βρίσκεται πια στην ιδιαίτερη πατρίδα του

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καστοριά βρίσκεται πλέον ο Αγγελος Μητρετώδης μετά την απελευθέρωσή του από τις τουρκικές φυλακές της Αδριανούπολης και στις δηλώσεις του επανέλαβε ότι θέλει να πει ένα «μεγάλο ευχαριστώ» στους ανθρώπους που στήριξαν αυτό και τον συνάδελφό του, Δημήτρη Κούκλατζη.

Ο Αγγελος Μητρετώδης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη έπειτα από 167 ημέρες στις φυλακές της Αδριανούπολης αφέθηκαν ελεύθεροι την Τρίτη, με απόφαση τουρκικού δικαστηρίου.

Ξημερώματα της Τετάρτης επέστρεψαν στη χώρα μας και στη συνέχεια μετέβησαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη για προληπτικές εξετάσεις.

Πλέον, θα απολαύσουν και οι δύο μία μίνι άδεια 5-6 ημερών προτού επιστρέψουν στα καθήκοντά τους.

«Οι δικοί μας, μας μετέφεραν πάντα το κλίμα, τη στήριξη των ανθρώπων και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους», πρόσθεσε ο Αγγελος Μητρετώδης.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κούκλατζης και η οικογένειά του παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αδελφή του Ελληνα στρατιωτικού έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και εκείνος θέλει να δει το ανίψι του. Ενδεχομένως αύριο θα μεταβεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Ορεστιάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς