18.7 C
Athens

«Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για τον Ενταό από τα 2 εκ. ευρώ»

Tweet από την Τουρκία αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα 2 εκ. ευρώ τις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Αλασάν Ενταό!

Ο Αλασάν Ενταό είναι μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό και οι νέες δηλώσεις του προέδρου της τουρκικής ομάδας, στην οποία τυπικά ανήκει ακόμα ο παίκτης, ανοίγουν το δρόμο της διαπραγμάτευσης για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Και σύμφωνα με tweet από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με την Καραγκιουμρούκ, ξεκινώντας από τα 2 εκ. ευρώ!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιατζίζ Σαμπουντσούογλου (ή κάπως έτσι), ο οποίος έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο twitter…

Νωρίτερα, ο Σουλεϊμάν Χουρμά, πρόεδρος της Καραγκιουμρούκ, τόνισε ότι πρόθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί στο εξωτερικό, ενώ ξεκαθάρισε πως, έως τώρα, δεν έχει έρθει καμία πρόταση από άλλη τουρκική ομάδα στα γραφεία του συλλόγου.

«Νομίζω ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό. Είναι 24 χρονών, και τρέχει πάνω από 13 χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και φέτος ”έγραψε” 11 γκολ και 10 ασίστ. Θα μπορούσε και… 30 ασίστ αν είχαμε πιο σφιχτό κέντρο. Ο Ενταό, πάντως, δεν έχει προσφορά από ομάδα της Τουρκίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χουρμά, με το μεταγραφικό σίριαλ του Ενταό να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον (και) των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς