21.7 C
Athens

«Άκυρο» του Βίλας Μπόας στη Λάτσιο, δεν ταξίδεψε καν στη Ρώμη

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας απέρριψε την πρόταση της Λάτσιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με την «A Bola» να αναφέρει πως ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ταξίδεψε καν στη Ρώμη, ώστε να συναντηθεί με τον Κλαούντιο Λοτίνο.

Σε ρυθμούς αναζήτησης προπονητή βρίσκεται η Λάτσιο, μετά την παραίτηση του Σιμόνε Ινζάγκι, με τον ιταλικό Τύπο να υποστηρίζει πως ο Βίλας Μπόας αποτελεί υποψήφιο για τον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν πως την περασμένη Κυριακή (30/5) ο 43χρονος τεχνικός θα πετούσε στην πρωτεύουσα της χώρας για να συζητήσει με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίνο, το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η πορτογαλική «Α Bola» αυτό δεν συνέβη ποτέ, αφού ο Βίλας Μπόας δεν ταξίδεψε ποτέ στη Ρώμη, παρά την επιμονή του ισχυρού άνδρα της ομάδας. Για την ακρίβεια, ο Πορτογάλος αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση ο προπονητής, χωρίς να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, καθώς δεν ενδιαφέρον να αναλάβει την ομάδα.

Σύμφωνα, μάλιστα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Λοτίνο θα στραφεί στην εναλλακτική λύση, η οποία είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιταλός κόουτς υπήρξε φαβορί για τη θέση του προπονητή στην Ίντερ, την οποία ανέλαβε τεχνικά ο Σιμόνε Ινζάγκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς