17.1 C
Athens

«Στη μάχη για τον Πρίγιοβιτς και ο ΠΑΟΚ»

Δημοσιεύματα από τη Σερβία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, υποστηρίζοντας πως ο Δικέφαλος ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού.

Tην επιστροφή του Πρίγιοβιτς στην Τούμπα εξετάζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον Σέρβο επιθετικό, έχοντας αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του Δικεφάλου έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλ Ιτιχάντ, στην οποία μετέβη το 2019 μετά τη Θεσσαλονίκη. Η εξέλιξη αυτή χαροποίησε ιδιαίτερα τον Ερυθρό Αστέρα, δεδομένου ότι Πρίγιο αποτελεί τον βασικό του στόχο για την κορυφή της επίθεσης.

Ωστόσο, στο παιχνίδι της διεκδίκησης δημοσιεύματα από τη Σερβία εμπλέκουν και την πρώην ομάδα του έμπειρου επιθετικού. Συγκεκριμένα, τονίζουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει υψηλά στη λίστα του τον Πρίγιοβιτς, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του 31χρονου επιθετικού. Παράλληλα, οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι οι καλές σχέσης που διατηρεί ο παίκτης με τη διοίκηση του Δικέφαλου αποτελεί ένα παραπάνω πλεονέκτημα για την ελληνική ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς