22.2 C
Athens

Βαϊνάλντουμ: Δεν μπορώ ακόμα να πω τίποτα για την Μπαρτσελόνα

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έχει έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα μέχρι το 2024, ωστόσο απέφυγε να αποκαλύψει κάτι παραπάνω, ενώ σχολίασε και τις εξελίξεις στους «μπλαουγκράνα» με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Ο 30χρονος μέσος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ και να αναζητήσει μία νέα πρόκληση, με την Μπαρτσελόνα να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο. Όπως ενημέρωσε ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν με την ανακοίνωση του Πορτογάλου να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Μιλώντας στο «Voetball International», ο Βαϊνάλντουμ παραδέχθηκε πως οι εκπρόσωπός του βρισκόταν στη Βαρκελώνη, αλλά απέφυγε να σχολιάσει κάτι άλλο

«Ο εκπρόσωπός μου ήταν εκεί και είναι στη φωτογραφία, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά, ενώ εν συνεχεία σχολίασε τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Μπάγερν:

«Το να είσαι δωρεάν παίκτης σε κάνει έναν ενδιαφέρον παίκτη. Έχω παίξει αρκετές σεζόν σε καλό επίπεδο», ενώ αναφορικά για την κατάσταση με τον Κούμαν στην Μπαρτσελόνα τόνισε:

«Πρώτα απ’ όλα, μιλάτε στο κλαμπ και ρωτάτε: ποια είναι τα σχέδια; Τι ρόλο θα έχεις; Πώς λειτουργούν τα πάντα στην ομάδα των παικτών; Τότε κάνετε την επιλογή σας. Αυτό που συμβαίνει τώρα μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν, το διάβασα στα μέσα ενημέρωσης. Είναι δύσκολο να κρίνω, δεν είμαι σε αυτές τις συνομιλίες, αλλά νομίζω ότι είναι κρίμα. Θα προτιμούσα οι προπονητές και οι σύλλογοι να λύνουν με άλλο τρόπο τα θέματά τους. Όχι συγκεκριμένα σε αυτήν την περίπτωση, αλλά γενικά. Αλλά προφανώς αυτό είναι δύσκολο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς