23.2 C
Athens

Ο Μπενζεμά ευχαρίστησε δημόσια τον Ντεσάμπ για την κλήση με τη Γαλλία

Ο Καρίμ Μπενζεμά έσπευσε να ευχαριστήσει και δημοσίως τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για την απόφασή του να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις με την εθνική Γαλλίας για το προσεχές EURO ύστερα από έξι χρόνια αποχής.

Ο Γάλλος φορ της Ρεάλ επέστρεψε στους «τρικολόρ» και στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του EURO 2020 εξέφρασε τη χαρά του για το ότι θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ ευχήθηκε και στη μητέρα που έχει γενέθλια χρόνια πολλά.

«Νομίζω ότι του είπα ήδη ευχαριστώ. Θέλεις να το πω εδώ; Ευχαριστώ Ντιντιέ (ξέσπασε σε γέλια στην αίθουσα Τύπου). Αλλά έχουμε ήδη συζητήσει, έχει ειπωθεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αν μπορώ να προσθέσω ένα πράγμα: χαρούμενα γενέθλια μαμά, σ ‘αγαπώ», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν σταμάτησα ποτέ να το πιστεύω, ποτέ δεν τα παρατήρησα, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Ήμουν πολύ απογοητευμένος, ήταν ηθικά σκληρό. Υπήρχαν πολλά εμπόδια. Είναι μέρος της καριέρας μου, πάντα αγωνίζομαι και αυτό χρειάζεται για να ελπίζω να επιστρέψω. Είναι ανταμοιβή.

Οι εμφανίσεις μου στη Μαδρίτη μιλούν. Πρέπει πάντα να είσαι καλός σε μια ομάδα, να μην τα παρατάς ποτέ, ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια. Έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη από τον Ντεσάμπ. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσω να παίξω με την ομάδα της Γαλλίας».

Παράλληλα, ο 33χρονος αναφέρθηκε και στην παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τη Ρεάλ, λέγοντας: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι ο τέλειος άνθρωπος, μαζί μου, είναι υπέροχος. Είμαι απογοητευμένος που φεύγει από τη Ρεάλ, αλλά συνεχίζεται η ζωή».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς