21.2 C
Athens

Τιάγκο Σίλβα: Στην Παρί με κατηγορούσαν μετά από κάθε αποκλεισμό

Ο Βραζιλιάνος πρωταθλητής Ευρώπης με την Τσέλσι, Τιάγκο Σίλβα, έζησε τη δυστυχία και το όνειρο της κατάκτησης μέσα σε λιγότερο από 10 μήνες.

Ο κεντρικός αμυντικός των Λονδρέζων βγήκε ως αλλαγή στο 25′ του τελικού με τη Σίτι, ωστόσο στο τέλος έμεινε με το χαμόγελο στα χείλη.

«Είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή της καριέρας μου», έλεγε στις κάμερες λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα του Λαόθ, σε μία προσωπική του δικαίωση για τα όσα πέρασε στο Παρίσι, παρέα και πάλι με τον Τούχελ.

«Είναι τρομερό, είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι απίστευτα χαρούμενος, είναι τεράστιο πράγμα η κατάκτηση του τροπαίου. Το να βγω ως αλλαγή ήταν δύσκολο για εμένα. Αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορείς να είσαι στο 70%. Χαίρομαι που η υπόλοιπη ομάδα έμεινε ήρεμη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Παρί και στις κατηγορίες που τον βάραιναν μετά από κάθε αποτυχία: «Ανταμειφθήκαμε για όσα κάναμε. Ειδικά για εμένα, ειδικά αν αναλογιστείς την πίεση που είχαμε στην Παρί. Κάθε φορά που η Παρί αποκλειόταν, ο κόσμος έψαχνε έναν υπαίτιο και ήμουν αυτός πάντα. Ελπίζω η Παρί να σηκώσει την κούπα στο μέλλον, έχω αφήσει φίλους εκεί. Πάντα θα είμαι κόκκινος και μπλε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς