14.8 C
Athens

Κίνηση αλληλεγγύης σε οπαδό από την Μπάρνσλεϊ

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η ομάδα 3ης κατηγορίας στην Αγγλία, Μπάρνσλεϊ, που έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα σε οπαδό της που πάσχει από κατάθλιψη

Στον δρόμο που χάραξε πριν λίγο καιρό η Γουότφορντ αποφάσισε να βαδίσει και η Μπάρνσλεϊ ομάδα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας της Αγγλίας καθώς έδειξε την αλληλεγγύη της σε έναν οπαδό που πάσχει από βαριάς μορφής κατάθλιψη, στέλνοντάς του ένα ανοικτό γράμμα υποστήριξης.

«Αγαπημένε Κρις

Συγνώμη που σου στέλνουμε αυτό το γράμμα δίχως προειδοποίηση, αλλά αισθανθήκαμε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σου. Μάθαμε από τα social media ότι αυτή την περίοδο της ζωής του βιώνεις κάτι πολύ άσχημο. Δεν είμαστε βέβαιοι τι ακριβώς το έχει προκαλέσει, αλλά ευχόμαστε όλα να περάσουν το συντομότερο δυνατόν.

Έχεις υπάρξει ένας οπαδός μας για πολλά χρόνια και πάντοτε μας βοήθησες και μας υποστήριξες. Έτσι κι εμείς θέλουμε τώρα να ξέρεις ότι είμαστε εδώ για να στο ανταποδώσουμε. Είσαι ευπρόσδεκτος να περάσεις από εμάς οποτεδήποτε θελήσεις. Οι πόρτες μας θα είναι πάντοτε ανοικτές για σένα και θέλουμε να ξέρεις ότι έχουμε και μία καινούργια μηχανή του καφέ.
Συνέχισε να υποστηρίζεις τους Κόκκινους, Κρις κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο για σένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς