21.5 C
Athens

Καμία επαφή Μπαρτσελόνα και Ρεάλ με Λεβ

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιοακίμ Λεβ, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Γερμανίας να αποκαλύπτει πως δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα, αλλά και ότι δεν έχει πρόθεση να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.

Στο τραπέζι πολλών ομάδων έχει «πέσει» το όνομα του Γιοακίμ Λεβ μετά την αποχώρησή του από την εθνική Γερμανίας, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια. Ο 61χρονος θεώρησε ότι το κεφάλαιο εθνική έκανε τον κύκλο του και πως έπρεπε να κλείσει με αποτέλεσμα να παραιτηθεί και να τον διαδέχεται ο Χάνσι Φλικ.

Ωστόσο, ο Λεβ δεν επιθυμεί να πιάσει άμεσα δουλειά, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε θέλει να κάνει ένα «διάλειμμα» από την δράση και να μην μεταβεί κατευθείαν στην ηγεσία ενός άλλου συλλόγου.

Μάλιστα, το όνομα του Γερμανού τεχνικού έχει συνδεθεί με τη Ρεάλ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, μετά την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και την Μπαρτσελόνα. Το μέλλον του Κούμαν στους «μπλαουγκράνα» δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και ο Ζοάν Λαπόρτα έχει περιλάβει στη λίστα του μαζί με τον Τσάβι και τον Λεβ.

Ωστόσο, ο 61χρονος διευκρίνισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με καμία ομάδα, ενώ θέλησε να επικοινωνήσει για μία φορά ακόμα την επιθυμία του να αποστασιοποιηθεί για ένα διάστημα.

«Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Είπα ήδη πριν από μερικούς μήνες ότι θέλω να κάνω ένα διάλειμμα και τίποτα δεν έχει αλλάξει από τότε. Δεν μπορώ να αναλάβω ένα κλαμπ αμέσως. Ήμουν στην εθνική Γερμανίας για 17 χρόνια (τα δύο ως βοηθός προπονητή). Χρειάζομαι κάποια συναισθηματική απόσταση», τόνισε ο Λεβ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς