17.8 C
Athens

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Μονεμβασιώτης

Απογοητευμένος ο Μονεμβασιώτης από τις επιλογές των συνεργατών του αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, έστω και με κάποια καθυστέρηση, κατάλαβε ότι η κατάσταση στον Απόλλωνα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο και αποφάσισε να αναλάβει προσωπικά δράση.

Ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αφού πρώτα τα έψαλλε  στους συνεργάτες του, προχώρησε σε αναπροσαρμογές αρμοδιοτήτων (όπως σας γράψαμε προ ημερών), με την αναβάθμιση του Κόντη και την υποβάθμιση του Τσέλιου, αλλά και σε «ξήλωμα» του ρόστερ. Μια κίνηση που εγκυμονεί κινδύνους αφού πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Ο Μονεμβασιώτης όμως είναι άνθρωπος που παίρνει ρίσκα και αναλαμβάνει την ευθύνη γι αυτά.

Ήδη, σε συνεργασία με τους μάνατζερ των παικτών που ήρθαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αναζητείται φόρμουλα για να σπάσουν τα συμβόλαιά τους. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι επιλογές του Τσέλιου τον οποίο «αποψιλώνει» ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα αφού θεωρεί λανθασμένες τις επιλογές του.

Ωστόσο το μεγαλύτερο «αγκάθι» που υπάρχει, ακούει στο όνομα Βαλεριέν Ισμαέλ. Όσο και να διατυμπανίζει προς τα έξω ο Μονεμβασιώτης ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, τα γεγονότα άλλα δείχνουν. Εδώ και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει προσπάθεια να βρει τη χρυσή τομή και να λύσει το συμβόλαιο του Γαλλογερμανού προπονητή, αλλά δεν το έχει καταφέρει. Ο Ισμαέλ δε δέχεται με τίποτα να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα και μάλιστα απειλεί με προσφυγή στα αρμόδια όργανα του εξωτερικού αν γίνει κάτι τέτοιο. Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα προσπαθεί να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και να αποχωρήσει, δίνοντάς του μάλιστα και ένα σημαντικό μέρος από τα χρήματα που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Ο Ισμαέλ εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, αλλά και την προσπάθεια να διώξει ο Απόλλων παίκτες την απόκτηση των οποίων είχε ο ίδιος εισηγηθεί.

Οι εξελίξεις τρέχουν στην ομάδα της Ριζούπολης και δεν αποκλείεται να γίνουν οι αλλαγές ακόμα και πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Εν αναμονή λοιπόν…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς