17.9 C
Athens

Αστέρας Τρίπολης: Ανανέωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα παραμείνει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης από το καλοκαίρι του 2018 (προερχόμενος από τη Λαμία), μετρώνοντας συνολικά 78 συμμετοχές με τους Αρκάδες.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Νίκο Παπαδόπουλο για ακόμη τρία χρόνια».

O Νίκος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα παραμείνει στην ομάδα της Αρκαδίας. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος (11/4/1990) τερματοφύλακας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα Τρίπολης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα προσπαθήσω, όπως κάνω πάντα, με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να ανταποδώσω αυτή την εμπιστοσύνη και να τους δικαιώσω. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον ΑΣΤΕΡΑ και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ελπίζω ότι τη νέα σεζόν οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα έχουμε κοντά μας και τους φιλάθλους μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς