17.6 C
Athens

Η Nike διέκοψε τη χορηγία της με τον Νεϊμάρ, λόγω εις βάρος του καταγγελίας για σεξουαλική επίθεση!

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο Νεϊμάρ που κάθε χρόνο, πέρα από τις ποδοσφαιρικές του σκέψεις, αναγκάζεται να κάνει και δικαστικές λόγω των αρκετών κατηγοριών που τον βαραίνουν.

Μετά τη καταγγελία Βραζιλιάνου βουλευτή για ομοφοβικά σχόλια και απειλές σε βάρος του από την πλευρά του αστέρα της Παρί, ήρθε στο φως και μία νέα βαρύτατη κατηγορία μίας υπαλλήλου της Nike, που ευθέως καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από τον Νεϊμάρ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, η νεαρή υπάλληλος αναφέρει ότι το 2016 δέχθηκε πρόταση από τον Βραζιλιάνο άσο για να τον συνοδέψει, δίχως τη θέληση της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και να περάσει μία βραδιά μαζί του. Η ίδια αρνήθηκε, ο Νεϊμάρ επέμενε και 5 χρόνια μετά τους περιμένει η δικαιοσύνη.

Η NIKE δέχθηκε την ομολογία της υπαλλήλου, ωστόσο θέλησε να ακούσει και την εκδοχή του άσου της Σελεσάο, ο οποίος μέσω του εκπροσώπου του χαρακτήρισε ψευδείς όλες τις κατηγορίες. αρνούμενος να κάνει κάποιο σχόλιο.

Πλέον, η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, ενώ δεδομένη θεωρείται η απόφαση της γνωστής εταιρίας ένδυσης να σταματήσει τη συνεργασία που είχε με τον Νεϊμάρ, αντιδρώντας για την άσεμνη στάση του, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των εργαζομένων της.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς